Skrot bilen

ISO 14001-certificeret. Godkendt til at modtage biler til miljøbehandling

Hvordan kan jeg skrotte bilen?

Udbetaling af skrotpræmie

Det er den sidste registrerede ejer af bilen som får 2200 Kr . udbetalt direkte til sin nemkonto fra staten.
Vi udbetaler resten af beløbet, har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 98373620

Skrotning af biler – nye krav til bl.a. ophuggere og bilejere.

Med indførelsen af ny lovgivning fra den 1. juli 2000 blev der stillet en række nye krav til aktørerne i auto-branchen. Ikke blot til autoophuggerne, som fremover skulle leve op til særlige krav om miljøcertificering efter internationale standarder, men også til alle øvrige parter – professionelle og private – som før eller siden kommer i berøring med en bil, der er så nedslidt eller så skadet, at den skal udgå af den danske bilpark.
Loven stiller i §4 et ubetinget krav om, at disse biler afleveres til en godkendt ophugger, som til gengæld skal håndtere bilens væsker (benzin, olie m.v.) og andre miljøfarlige komponenter (batterier, sprængladninger i airbags o.s.v.) efter nærmere regler.

Ud over et renere miljø for vore efterkommere, er der en kontant belønning i form af en udbetalt `præmie` fra Miljøordningen for Biler til bilens sidste ejer, når han sørger for korrekt aflevering af bilen. Kontakt os for at høre mere om dette.

Som garanti for, at bilens `sidste rejse` foregår korrekt og miljørigtigt, udsteder Støvring Autoophug ApS en skrotnings-attest, der er forudsætningen for at Miljøordningen for Biler udbetaler skrotningspræmien.

Vil du gerne undgå alt papir-arbejdet i forbindelse med skrotningspræmien, så klarer vi også det praktiske for dig.